Právní poradna Často kladené otázky Dokumenty ke stažení
 
Chci svůj porod
Souhlas a rozhodování pacienta
Zdravotnická dokumentace a lékařské tajemství
Řešení sporů
Platby ve zdravotnictví
Děti a rodiče, porod
Očkování
Léky
Práva osob s duševní nemocí
Těžce nemocní a umírající
Lékařské posudky a neschopenky
Práva seniorů ve zdravotnictví
Jak si sehnat právníka?

velikost textu AA původní

7.5.2012Přijďte si zahrát fotbal a podpořit Férovou nemocnici

Už druhý rok mají zaměstnanci jihomoravských firem možnost netradičním způsobem stmelit kolektiv, změřit síly ve fotbale a především podpořit správnou věc. Letošní ročník Liga Cupu, benefičního turnaje firem v malé kopané, pořádá Liga lidských práv 30. června na tréninkovém hřišti 1 FC Zbrojovky Brno v Brněnských Ivanovicích. Výtěžek z turnaje bude i letos použit na fungování bezplatné právní poradny pro pacienty Férová nemocnice. Složte s kolegy z práce tým a přijďte si zasportovat!

Kromě utužení fyzičky ale Liga Cup představuje také zajímavou formu firemního teambuildingu a propagace a poskytuje možnost navázání kontaktů a rozvoje obchodních vztahů. Záštitu nad turnajem převzali hejtman Jihomoravského kraje a Rakouské velvyslanectví.

Mimo samotný fotbalový turnaj vás na Liga Cupu čeká také bohatý doprovodný program. Můžete se těšit na hvězdný tým HC Olymp Praha, v němž si proti vám zahrají fotbal například Martin Dejdar nebo Dominik Hašek, na vystoupení bubeníků a roztleskávaček nebo na ochutnávku moravských vín. Pro děti chystáme skákací hrad a další různé atrakce. Nebude chybět ani tombola o hodnotné ceny a zumba dancing pro ženy.

Přihlášky a další informace o benefičním turnaji najdete na webu http://ligacup.cz/.

 
zpět na přehled aktualit
 
Tvorba webových stránek - Webdesign Brno Fotografie poskytla mediabanka isifa Image Service RSS